Notices
Tech Talk Anything technically related to your vehicle should be posted here. If you're looking to have work done, try one of the Regional Forums.


Starting problem

Old 06-27-2013, 07:10 PM
  #1  
Registered member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Stafford
Posts: 519
Anthonydaman has disabled reputation
Default Starting problem

Okay 96 Honda civic just installed a new clutch and started car let it run for about 15 min and turned it off now the car won't start back up just turns over i smell the gas and I hear the fuel pump and back fires but won't start any ideas has a ls vtec
Anthonydaman is offline  
Old 06-28-2013, 03:34 AM
  #2  
Registered member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Stafford
Posts: 519
Anthonydaman has disabled reputation
Default Re: Starting problem

Any ideas
Anthonydaman is offline  
Old 06-28-2013, 04:06 AM
  #3  
Registered Member
 
power2weight's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: 540
Posts: 681
power2weight power2weight power2weight power2weight power2weight power2weight power2weight power2weight power2weight power2weight power2weight
Default Starting problem

Check spark? Coil might have gone bad.
power2weight is offline  
Old 06-28-2013, 04:22 AM
  #4  
Registered member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Stafford
Posts: 519
Anthonydaman has disabled reputation
Default Re: Starting problem

Has fuel has spark motor cranks fine everything seems good kinda read about the main relay and says after the motor is hot the car could have trouble starting
Anthonydaman is offline  
Old 06-28-2013, 04:22 AM
  #5  
Registered member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Stafford
Posts: 519
Anthonydaman has disabled reputation
Default Re: Starting problem

Guess I'll find out today when I try to start it
Anthonydaman is offline  
Old 06-28-2013, 09:38 AM
  #6  
Registered member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Stafford
Posts: 519
Anthonydaman has disabled reputation
Default Re: Starting problem

Anyone eles have any idea?
Anthonydaman is offline  
Old 06-30-2013, 06:39 AM
  #7  
Registered member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Stafford
Posts: 519
Anthonydaman has disabled reputation
Default Re: Starting problem

Fixed car starts fine was just flooded
Anthonydaman is offline  
Old 06-30-2013, 02:47 PM
  #8  
EH2/3 hoarder
 
0bd2eg's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 733
0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg 0bd2eg
Default Re: Starting problem

Originally Posted by Anthonydaman View Post
Fixed car starts fine was just flooded
Those pesky carbureted cars!
0bd2eg is offline  
Old 06-30-2013, 03:59 PM
  #9  
Flatulence
 
PicovAndropov's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: 757
Posts: 5,465
PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov PicovAndropov
Default Re: Starting problem

So the car flooded while running? Makes sense-.-
PicovAndropov is offline  
Old 07-01-2013, 08:27 AM
  #10  
Registered member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Stafford
Posts: 519
Anthonydaman has disabled reputation
Default Re: Starting problem

I know weird huh considering the car was turned off like the post says....... Anyway the car runs and hasn't had a starting problem
Anthonydaman is offline  

Quick Reply: Starting problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: