Notices
Tech Talk Anything technically related to your vehicle should be posted here. If you're looking to have work done, try one of the Regional Forums.


94ex instrument cluster problems

Old 06-24-2013, 07:45 AM
  #1  
cubs 4 life
Thread Starter
 
boostedgst97's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: newport news
Posts: 4,784
boostedgst97 has disabled reputation
Default 94ex instrument cluster problems

The other day i went to work and when i left for lunch everything was fine. I got lunch and when i was headed back to work the whole cluster was dead along with the left and right turn signal the low setting of the windshield wiper (medium and high work) and the dash clock stopped working. if i press the hazard button they still work. I checked the under the hood fuses and the under the dash fuses and none are blown. Anybody have a clue to what could be going on or where i need to check.
Its a 94ex with a b18 swap
boostedgst97 is offline  
Old 06-24-2013, 07:52 AM
  #2  
Racetracks
 
Fabrik8's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: How long is a piece of string?
Posts: 15,671
Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8 Fabrik8
Default Re: 94ex instrument cluster problems

The hazard button supplies power to the turn signals from a different source, so that's not surprising. You'll need to look for what is supplying power to all of those circuits that are not working obviously, so it's possible that one of the ignition switch circuits is not working anymore, or whatever is supplying power to that circuit. Make sure that you aren't relying on a visual inspection to tell if the fuses are intact or not. They need to be checked with a multimeter. I can't remember what the circuit layout looks like on Hondas anymore, but all of the schematics are in the factory service manual.
Fabrik8 is offline  
Old 06-24-2013, 07:59 AM
  #3  
cubs 4 life
Thread Starter
 
boostedgst97's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: newport news
Posts: 4,784
boostedgst97 has disabled reputation
Default Re: 94ex instrument cluster problems

my buddy says that there is one ignition switch only bc thats what he said but he looked it up and said there is only one. i hate electrical issues.
As far as the fues go there isnt even a fuse that supplies power to any of the given except for the instrument cluster light which still works.
boostedgst97 is offline  
Old 06-24-2013, 08:03 AM
  #4  
cubs 4 life
Thread Starter
 
boostedgst97's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: newport news
Posts: 4,784
boostedgst97 has disabled reputation
Default Re: 94ex instrument cluster problems

is it possible that the cluster just went bad and that for some reason is causing the other stuff not to work
boostedgst97 is offline  
Old 06-24-2013, 10:09 AM
  #5  
Registered Member
 
Dough_Boy.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 9,144
Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy. Dough_Boy.
Default Re: 94ex instrument cluster problems

Did you just pull the fuses to check them or use a test light? Sometimes it's hard to tell if a fuse is blown by just looking at them. Had the same thing happen to my mustang. Ended up being a penny in the cigarette lighter blowing the fuse for all the dash accesories.
Dough_Boy. is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
emanresu
Tech Talk
3
07-30-2004 10:52 AM
tpinoy420
Tech Talk
5
08-07-2003 04:32 PM


Quick Reply: 94ex instrument cluster problems


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: